Omega studio este rezultatul diversificării activităţii al mai vechiului studio de înregistrări audio ce a aparţinut , în anii 90, trupei dance Boysonic. Activitatea studioului Boysonic a început în “era” echipamentelor analogice, a benzilor magnetice pe 8 piste şi a sunetului procesat live în studio.
Astfel în anul 1993 se înfiinţeaza primul studio de înregistrări din Braşov care pe, parcursul activităţii, a produs marile hituri ale formaţiilor dance din acea vreme. BOYSONIC, HI-Q, M&G, CASSANOVA, WHY NOT GIRLS, MBX, sunt doar câteva din sutele de artişti care au înregistrat în acel studio unic în zonă.

La finalul anilor ’90, începe producţia de reclame audio pentru radio, producţii de jinglesuri, generice, promo-uri, sunet pentru filme de protecţia muncii şi alte produse audio .

În 2001 apare primul număr din colecţia de CD-uri cu efecte audio, fonduri muzicale şi flash-uri necesare unui post de radio sau televiziune, iar apoi din 2003 se lansează colecţia de poveşti pentru copii alături de cărţi cu poveşti interactive.

În prezent , am dezvoltat paleta de preocupări artistice prin creerea departamentului de arte vizuale , axat pe fotografie, film şi arte plastice.

Practicând cele mai mici preţuri de pe piaţă, dar în acelaşi timp asigurând profesionalismul dobândit de-a-lungul timpului, puteţi apela cu încredere la toate serviciile noastre complete în domeniul foto, video audio şi publicitate radio/tv/panotaj (bannere fixe şi mobile) / pagini web.